Werken in het onderwijs past bij wie je bent. Je wilt leerlingen helpen de beste versie van zichzelf te worden. Ze liefde voor levenslang leren bijbrengen. Zodat ze in beweging blijven in een wereld die steeds verandert. Dat wil je ook voor jezelf: een plek waar je steeds opnieuw de dynamiek van ontwikkeling kunt vinden. Onderwijs Dynamiek brengt je op scholen waar jij jouw doelen én die van het onderwijs kunt verwezenlijken.

Wat biedt Onderwijs Dynamiek?

Deel uitmaken van ons team betekent de kans krijgen om jezelf te ontwikkelen. Wij delen jouw passie voor onderwijs. Wij denken dat leerlingen kunnen excelleren als de mensen om hen heen dat ook doen. Natuurlijk ontvang je daar ook een passend salaris voor.

Iedereen die zich aansluit bij Onderwijs Dynamiek begint met een training, gericht op onderwijs in de 21e eeuwse vaardigheden. Tijdens jouw aanstelling krijg je coaching en kun je trainingen voor verdieping volgen – altijd gericht op de werkelijkheid van dat moment.

Hoe kom ik in het team van Onderwijs Dynamiek?

Heb je een achtergrond in het onderwijs of wil jij na jouw opleiding het onderwijs in? We zijn steeds op zoek naar gedreven leerkrachten, docenten en invalkrachten, maar ook naar besturend en administratief personeel voor het onderwijs.

Ben jij bevoegd om te werken in het onderwijs? Dan kun je hier direct reageren op onze vacatures of een open sollicitatie sturen via het inschrijfformulier. Natuurlijk kun je ook bellen of langskomen voor een kop koffie. We zijn heel benieuwd naar wat jou drijft om het onderwijs te versterken!

Heb je een vraag?

Vind snel en overzichtelijk het antwoord op veelgestelde vragen van professionals

Veel gestelde vragen

Open sollicitatie

Staat jouw baan niet op onze site? Stuur je CV en wij maken de match

Inschrijven

Ondersteuning nodig?

Laat je gegevens achter en wij nemen contact op wanneer het jou uitkomt

Contact opnemen