U zoekt een professional voor uw school en niet zo maar een professional. De nieuwe leerkracht, docent of bestuurder moet naadloos passen bij de dynamiek van uw school. Met dezelfde doelen voor ogen en met het belang van uw leerlingen voorop. Onderwijs Dynamiek neemt u de zorg voor werving en selectie uit handen, zodat u zich opĀ alle andere onderwijszaken kunt richten.

Wat biedt Onderwijs Dynamiek?

Wij maken graag kennis met u en uw school! Met onze beproefde quick scan kunnen wij snel een inschatting maken welke professional het beste bij de school en de vacature past. Dat kan om een permanente versterking van uw team gaan, maar ook om een invalkracht die vandaag nog moet beginnen. Detachering of op uitzendbasis, precies wat bij uw situatie past.

In alle gevallen maakt u kennis met gedreven en dynamische professionals. Wij zorgen goed voor de mensen die via Onderwijs Dynamiek voor u werken, door ze blijvend te consulteren, coachen en trainen.

Hoe kan mijn school profiteren van Onderwijs Dynamiek?

U kunt direct contact met ons opnemen als u een vacature op uw school heeft. Samen met u bespreken we de snelste oplossing om de juiste professional op de juiste plek te krijgen. Daarna bouwen wij ons partnerschap met uw school steeds verder op.

Als u op dit moment geen personeelsprobleem heeft, is het een goed moment om nader kennis te maken. Zo kunnen wij een beeld vormen van uw school en snel schakelen bij vacatures en onverwacht uitval van personeel. Steeds met uw doelen op ons netvlies.