• Wij werven en selecteren personeel voor alle functies binnen het onderwijs, zowel voor een langdurig dienstverband als kortdurende vervanging bij ziekte en zwangerschapsverlof. Op basis van detachering òf op uitzendbasis bieden wij u leerkrachten, docenten, invalkrachten, (interim) bestuurders en administratief personeel aan.

  • Wij zien onszelf als partner van scholen, niet als vluchtige leverancier van personeel. Met hart voor het onderwijs. We bouwen een duurzame relatie op met onze opdrachtgevers èn met de professionals die voor u aan het werk gaan. Wij volgen nieuwe ontwikkelingen op de voet en kunnen snel inspelen op veranderende wensen en voorwaarden.

  • Nadat wij een helder beeld hebben van uw wensen, kijken wij binnen ons team professionals voor de beste match. We kijken naar ervaring, motivatie en persoonlijkheid. Met als belangrijkste criterium: is dit de beste professional op deze plaats op deze school?

  • Bij onverwachte uitval (bijvoorbeeld door ziekte) gaan wij direct op zoek naar vervanging. Vaak kunnen we dezelfde dag nog uw probleem oplossen.

  • Onze professional ontvangt een uitgebreide briefing en kan daarmee direct aan de slag. Wij onderhouden daarna steeds contact en brengen klassenconsultaties om de kwaliteit te waarborgen. In het geval van een langdurig dienstverband maakt onze kandidaat eerst kennis met u en de school.

  • U kunt ons bereiken via 088 – 10 09 700, wij nodigen u graag uit om kennis te maken. Het kantoor van Onderwijs Dynamiek bevindt zich op de dertiende etage van Hofplein 33, in het hart van Rotterdam.

  • Neem dan contact op met een van onze coördinatoren via 088 – 10 09 700 of stuur een mail naar info@onderwijsdynamiek.nl

Meer weten?

Monique beantwoordt graag je vragen. Bel of mail haar gerust

Bel 088 - 10 09 700